---

stagiaire cultuurmanagement

Dit is Noé. Fotograaf en masterstudent Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. Ze komt vanaf april op stage en zal in functie van haar thesis een onderzoek uitvoeren.

Mogelijks ontvang je in de komende maanden een mailtje van haar met een aantal vragen. We willen je alvast bedanken voor je medewerking, want met jouw input help je zowel Noé als mentormentor een stapje vooruit.

---

 

Artist Talk met Ann-Sophie Deproost

Al sinds november 2018 komt Ann-Sophie Deproost regelmatig op gesprek. Ze stapte destijds in een één op één traject en bleef het verlengen. Ann-Sophie is geen fotograaf pur sang. Voor haar zijn foto’s geen eindpunt, maar eerder de start van een gelaagd creatieproces. En dat mag je letterlijk nemen, want ze tekent, krast en schildert op haar foto’s. In haar manier van werken zit een duidelijke lijn, maar de resultaten zijn telkens erg verschillend. Wanneer ze met haar grote map binnen komt, popt mijn nieuwsgierig meteen op. Onze ontmoetingen zijn altijd hartelijk en tegelijk to the point. Ze is zo iemand die goed weet waarom ze op gesprek komt en waar ze naar toe wilt. Ze gebruikt ons moment om twijfels weg te nemen of bevestigd te worden in wat haar intuïtie vertelt. Een andere keer maken we samen een selectie voor een tentoonstelling of wedstrijd en wisselen we van gedachten over de presentatie. 
Haar huidige solo in Het Objectief loopt nog tot zaterdag 30 maart. Ter gelegenheid van de finissage nodigt Marieke Selhorst ons uit om in dialoog te gaan en een inkijk te geven in het maakproces en de visie achter Ann-Sophies beelden. Welkom!

Artist Talk met Ann-Sophie Deproost
zaterdag 30 maart om 15u
expo open van 14 tot 18u
Het Objectief, Oude Houtlei 144, 9000 Gent

Wil je zeker zijn van een plekje? Stuur een mailtje naar foto@hetobjectief.com om je aanwezigheid te bevestigen.

Klik hier om een titel of tekst toe te voegen.

---

upcoming reviews

. RVW 189 . vr 10.05 . NUCLEO, Gent
. RVW 190 . wo 15.03 . FOMU, Antwerpen
. RVW 191 . vr 24.05 . EHA/MEDAA, Brussel
. RVW 192 . vr 14.06 . NUCLEO, Gent
. RVW 193 . vr 21.06 . FOMU, Antwerpen
. datum naar keuze

RESERVEER

---

recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

. Met Vulva Obscura tracht Hanne Lamon (traject één op één, masterclasses) taboes te doorbreken en schaamte uit schaamlippen te halen. Je kunt haar project steunen door een bijdrage te doneren.

---

info@mentormentor.bewww.mentormentor.befacebook   instagram
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap