AGENDA MEI - JUNI

---

EEN OP EEN 

Er vielen enkele activiteiten in
het corona-water, maar gelukkig konden de één op één reviews en trajecten veilig verder gezet worden met mooie resultaten tot gevolg.

‘Het land tussen twee waters’ van Els Dierick werd in januari nog als maquette geëxposeerd in Blanco. Ondertussen kreeg de publicatie zijn definitieve vorm na een samenwerking met Lien Van Leemput. Naïma El-Kadi slaagde in haar crowdfunding waarmee ze het boek ‘My Olive Tree, Memouna’ kan realiseren en Emilie Bonjé werd geselecteerd voor ‘Unknown Masterpieces’.

De andere fotografen die een één op één traject volgen werken gestaag verder om hun persoonlijk doel te bereiken.

© Deze foto en die op tafel zijn van Ann-Sophie Deproost.

---

MASTERCLASS

En er is nog meer goed nieuws.  
Deze zomer is Vincent Delbrouck
de centrale gast voor de vijfdaagse masterclass. Dat het net als alle voorgaande edities een inspirerende week mag worden! 

Zet alvast 16 tot 20 august in
je agenda. Meer details en de aanmeldingsprocedure vind
je in de volgende nieuwsbrief.

We geven alvast mee dat de masterclass doorgaat in Gent,
uit de inzendingen de negen meest geschikte kandidaten weerhouden worden, betalen in schijven zal kunnen en dat één (recent afgestudeerde) student kan deelnemen aan verminderd tarief.

---

RVW 121 . één op één . wo 12.05 ANT . FOMU
RVW 122 . één op één . vr 28.05 . GNT . NUCLEO 
RVW 123 . één op één . wo 09.06 ANT . FOMU
RVW 124 . één op één . vr 25.06 . GNT . NUCLEO 
Geen datum die past of liever online, maak een afspraak

Leg je foto’s op tafel en ga in dialoog over je werk tijdens een één-op-één sessie van één uur. We zoeken samen naar manieren om een stap vooruit te zetten in je artistiek parcours. We helpen selecteren voor een expo, website of portfolio, geven richting aan work-in-progress of zoeken mee naar een gepaste presentatievorm. We kunnen je ook ondersteunen bij het schrijven van een tekst, het maken van een boekdummy of het afbakenen van een project of geven tips om je optimaal voor te bereiden op een portfolioviewing of pitch ... Lees meer

---