---

ZOMERSALON BUY LOCAL II

Kunsthal Gent presenteert i.s.m. het Gents kunstenoverleg en vele andere partners een tweede editie van het Zomersalon. BUY LOCAL #2 brengt in juli en augustus, in Kunsthal Gent én online, werk van 742 Gentenaars bijeen.

Steun een kunstenaar en koop een werk op deze grote tentoonstelling met een dwarsdoorsnede van de Gentse beeldende kunstscene. De opbrengst gaat opnieuw integraal naar de kunstenaars.
. Vanaf 2 juli open en online

FOTOGRAFEN IN THE PICTURE

Meer dan 150 fotografen nemen deel aan deze editie. Als partner van het Zomersalon leek ons dat een goede reden om de fotografen een paar keer in the picture te zetten.

. Noteer alvast zondag 8 en donderdag 19 augustus. Meer details volgen.

---

Shoot beyond the selfie,

in en rond het S.M.A.K.

In juli en augustus kunnen 12 tot 14 jarigen één dag in en rond het S.M.A.K aan de slag met smartphone of camera. 

Mentormentor gids ze door de dag met tips en feedback. En tussendoor is er tijd voor een gezellige picknick in het park en een smakelijk vier-uurtje.

. vrijdag 9 juli
. vrijdag 6 augustus
. vrijdag 27 augustus

Reserveren via S.M.A.K.

---

REVIEWS in Gent en Antwerpen

Boek een review in Gent of Antwerpen of maak een afspraak op een datum naar keuze.

Leg je foto’s op tafel en we gaan in gesprek. Als klankbord helpen we richting te geven aan je persoonlijk project, inhoudelijke keuzes te maken of te selecteren in functie van een expo of boek. Tools die je aangereikt worden ondersteunen je bij het schrijven van een kunstenaarstekst of bij de voorbereiding op een pitch. Hierna kan je weer autonoom verder of kiezen voor een één op één traject waarin we op regelmatige basis samenkomen.

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

. Louise Degraeve finaliseerde haar self-publised boek 'je vraagt je af wanneer ik eindelijk'
. 'The Land of Promises' van Youqine Lefèvre blijft hoge ogen gooien en werd geselecteerd voor .tiff 2021, vanaf 25 juni te zien in FOMU.

Volg(de) je een traject of masterclass bij mentormentor en wil je iets delen via deze rubriek?
Mail naar info@mentormentor.be

---