---

 

Artist Talks On The Spot - fotografen in the picture 

Het Zomersalon BUY LOCAL verzamelt 742 kunstwerken van evenveel kunstenaars, in Kunsthal Gent en online. Alle werken zijn te koop en de opbrengst gaat integraal naar de makers. 
Elke zondag zijn er Artist Talks On The Spot. Kunstenaars nemen plaats bij hun werk, vertellen er iets over en beantwoorden vragen over hun kunstenaarspraktijk. Een uitgelezen kans om hen (beter) te leren kennen. 

Zondag 8 en 29 augustus zijn de fotografen aan de beurt
, met o.a. Bert Bossaert, Arian Christiaens, Veerle Deforce, Ann-Sophie Deproost, Jan De Wilde, Els Dierick, Anja Hellebaut, Hanne Lamon, Pieter Michiels, Karel Saelaert, Tomas Uyttendaele, Els Vandenberghe en Sarah Eechaut in the picture. Ontdek wie je wanneer kunt ontmoeten in de up-to-date kalender.

---

© FOMU, Fotomuseum Antwerpen

Een Zomer(salon)avond met Vincent Delbrouck

Onder de titel ‘Restaurant’ brengt in de maand augustus een groep van 7 kunstenaars een performance waarbij koken en het serveren van eten centraal staat. En dit in een unieke setting, omringt door de 742 kunstwerken in de Kunsthal Gent. Alle objecten uit het restaurant zijn bovendien te koop.

Donderdag 19 augustus reserveert mentormentor het 'Restaurant' voor een exclusief diner met Vincent Delbrouck en jij kan mee aan tafel schuiven. Na het eten krijg je er zelfs nog een rondleiding bovenop. Vincent Delbrouck loods je dan langs de kunstwerken die hem het meest aanspreken en licht toe waarom ze zijn voorkeur genieten. 

Om te reserveren stuur je een mail met je naam, je telefoonnummer, het aantal personen en je keuze naar info@mentormentor.be 
keuze 1 / start 18u30: aperitief + hapje + vegetarisch hoofdgerecht + rondleiding = €25 pp
keuze 2 / start 20u: rondleiding langs de favorieten van Vincent Delbrouck = 5 pp
> prijs en menu wijken af van de gangbare formule / de plaatsen zijn beperkt

---

 

Open atelier

Van 16 tot 20 augustus zullen acht fotografen intensief aan hun fotoproject werken tijdens een masterclass onder leiding van Vincent Delbrouck. We sluiten de vijfdaagse naar goede gewoonte af met een open atelier.

Zet alvast vrijdag 20 augustus in je agenda want van 17 tot 19u is iedereen welkom om naar de resultaten komen kijken in Blanco, Coupure Rechts 308, 9000 Gent.

---

 

Shoot beyond the selfie,

in en rond het S.M.A.K.

We blikken enthousiast terug op de eerste zomersessie van Shoot beyond the selfie. Een groepje fotografen in spé spitsten een hele dag oren en ogen en de resultaten mogen er zijn. 

Ook op 6 en 27 augustus kunnen 12 tot 14 jarigen één dag in en rond het S.M.A.K aan de slag met smartphone of camera. 

Mentormentor gids ze door de dag met tips en feedback. En tussendoor is er tijd voor een gezellige picknick in het park en een smakelijk vier-uurtje.

Reserveren doe je via S.M.A.K.

---

REVIEWS in Gent en Antwerpen

Boek een review in Gent of Antwerpen of maak een afspraak op een datum naar keuze.

---

mentormentor neemt vakantie van 19 juli tot 5 augustus

---