---

 

Vernieuwde website

De website van mentormentor was aan een update toe. De geliefde huisstijl blijft behouden, maar sfeerbeelden van activiteiten, foto’s van tentoonstellingen en de portfolio’s van de fotografen krijgen op de vernieuwde website meer ruimte.

(Her)ontdek wat mentormentor voor jou kan betekenen en welke formule het meest aansluit bij jouw noden als fotograaf: een review één op één (1u), traject één op één (7u), groepstraject (2 jaar), masterclass (3-5 dagen). 

Bekijk ook eens het aanbod op maat en contacteer ons met je voorstel of vragen. Al enkele jaren bedenkt mentormentor in opdracht van verenigingen of musea workshops, lezingen of ateliers voor specifieke doelgroepen, zoals bijvoorbeeld jongeren of mensen met een psychische kwetsbaarheid.

---

 

Sectordag fotografie

Op 7 maart nodigt Kunstenpunt iedereen die professioneel actief is in de fotografie uit in het FOMU voor de allereerste sectordag fotografie. Leer andere fotografieprofessionals kennen, stel je vragen, wissel ervaringen en ideeën uit en ga in gesprek over hot topics aan thematische gesprekstafels. De dag sluit af met een discussie over het opstarten van een platform voor de fotografiesector en een netwerkdrink.

Mentormentor is te gast aan de gesprekstafel rond praktijkondersteuning. In functie van de oprichting van een platform trachten we er samen met de andere sprekers en het publiek de noden en opportuniteiten rond praktijkondersteuning in kaart te brengen.

Raadpleeg het volledige programma en schrijf je in via Kunstenpunt.

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

In 2019 organiseerde mentormentor in het FOMU een masterclass met Paul Kooiker naar aanleiding van zijn expo ‘Untitled (Nude)’. Enkele Genste fotografen hielden contact en verenigen zich nu in het 5PK collectief. Ze gingen onder begeleiding van Celine Butaye twee weken aan de slag in BLANCO. Van vrijdag 25 tot zondag 27 februari presenteren Bert Bossaert, Arian Christiaens, Sarah Eechaut, Hanne Lamon en Kaat Pype er het resultaat van hun arbeid.

Volg(de) je een traject of masterclass en wil je iets delen via deze rubriek? Mail dan naar 
info@mentormentor.be

© Kaat Pype

---