---

LAST CALL . LAST CALL . LAST CALL . LAST CALL . LAST CALL


OPEN CALL . 
TRAJECT 05

TRAJECT 05 is het tweejarig groepstraject van mentormentor en richt zich tot fotografen die willen doorgroeien in hun artistieke praktijk. De groep komt maandelijks bijeen voor feedback en het uitwisselen van ervaringen, om zo het eigen werk te versterken. 
Je kunt verder werken aan een lopend project of een nieuw opstarten. Mentormentor wil een veilige plek bieden waar ruimte is voor twijfels en vragen. Groei staat er hoger op de agenda dan succes. Je werkt twee jaar op eigen tempo aan je persoonlijk project en wordt daarin uitgedaagd en intensief opgevolgd. Het traject sluit af met een expo. 

TRAJECT 05 praktisch
. van januari 2024 tot december 2025, twee jaar
. maandelijks, volgens de beschikbaarheden van de groep
. in het atelier van mentormentor, Coupure 308, 9000 Gent
. €75 per maand of €840 per jaar

Maak je graag deel uit van TRAJECT 05? Aanmelden kan tot 5 november

Heb je nog vragen of twijfels? Aarzel dan niet om contact op te nemen via anjahellebaut@mentormentor.be of 0478 949 330.
Resultaten van voorbije trajecten en getuigenissen van deelnemers vind je hier.

---

sectordag fotografie

Schrijf je snel in als je op 1 december zeker wilt zijn van een zitje op de tweede editie van de sectordag fotografie. Laatste plaatsen!

---

upcoming reviews

 

RESERVEER

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

> Emergent presenteert vanaf 3 november Analyse van een verschijning (het landschap) met werk van o.a. Hanne Lamon (traject één op één, masterclasses).
> Nog tot 19 november is Karin Cleymaet (traject één op één) te gast in cultuurhuis de Bijl in Zoersel met de expo In-druk.
> Naar aanleiding van de Fotobiënnale Oostende toont Nick Verhaeghe (traject één op één, masterclass) zijn Portals of Displacement in Galerie AHWNN.

---

info@mentormentor.bewww.mentormentor.befacebook   instagram
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap