---

Nu ook reviews in Brussel

Je kon voor een review al terecht in ons atelier in Gent of in het FOMU Antwerpen. Dankzij de gastvrije Andrea Copetti kan dat vanaf maart 2022 nu ook in Tipi Bookshop in Brussel.

Je komt een uur op gesprek bij Anja Hellebaut, één op één, in de workshopruimte achteraan in de winkel. Ze bekijkt kritisch je werk en helpt je vooruit in je creatief proces. Nadien kun je jezelf verwennen met een inspirerende duik in de boekenzee van Tipi Bookshop. Reserveer een review in Gent, Antwerpen of Brussel.

---

VERZAMELD WERK 02

De opbouw is volop aan de gang.
Vrijdag 14 januari om 19u zetten we de deuren van BLANCO open voor de tweede editie van Verzameld Werk met foto's van
Stijn SeysKarel SaelaertNaïma El Kadi 
en Yuri Andries in co-productie met Ato Kwamina Hasford (Oteanankanduro).

EXPO OPEN   11u - 19u
ZA 15.01    ZO 16.01   
DO 20.01   VR 21.01   
ZA 22.01    ZO 23.01.2022

BLANCO NUCLEO
COUPURE RECHTS 308
9000 GENT

We volgen we de door de overheid opgelegde maatregelen mbt het coronavirus.
Verzameld Werk 02 kwam tot stand met de steun van Stad Gent en Cultuur Gent.

---

How to pitch

Om na hun afstuderen nog feedback te krijgen op hun werk, nemen veel fotografen deel aan portfolioviewings. Maar hoe genereer je zoveel mogelijk feedback in de vaak heel beperkte tijd? Een optimale voorbereiding is daarbij essentieel. Mentormentor stoomde daarom de Opus One-fotografen klaar met een workshop ‘How to pitch’.

Met Opus One zet Breedbeeld jaarlijks een selectie van de beste eindwerken in de kijker. Nog tot 23 januari stellen Linda Dejonghe, Wendy Coveliers, Sofie Meysman, Ilse Verstraete, Barbara Debeuckelaere, Luc Van Den Bosch, Joëlle Dewinter, Floor Van Hoof, Sandy Van Damme, Dirk Bouwen, Jaime Korbee, Iiri Poteri hun eindwerk tentoon in het Concertgebouw Brugge.

Wil jij ook graag tips voor je volgende pitch? Vraag meer info over de verschillende groepsformules via info@mentormentor.be of boek een review één op één.

foto: Barbara Debeuckelaere - Slobozia, Texas

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

. Van 15 tot 30 januari presenteren 10 masters in Fine Arts hun werk in de Zwarte Zaal van het KASK onder de titel (UN)BROKEN. Lisa Van Damme, mede-oprichter van mentormentor, is een van hen. 

. Feel me heal me, de eerste solotentoonstelling van Hanne Lamon loopt van 22 januari tot 12 maart in de Ingrid Deuss Gallery.

foto: Lisa Van Damme

---