Het individueel of groepstraject richt zich tot fotografen die sterk willen inzetten op hun artistiek proces.

Je wordt intensief opgevolgd en uitgedaagd gedurende een langere periode.

Je bent een fotograaf die autonoom aan een oeuvre werkt en daarbij een klankbord kan gebruiken. Je wilt klaargestoomd worden voor een wedstrijd, expo, publicatie of andere publieke verschijningsvorm.

 

INHOUD
Je formuleert een doelstelling en werkt gedurende 2 jaar aan de realisatie ervan. Je gaat in dialoog met ons en met de groep. In actieve groepssessies gaan we dieper in op thema’s die je proces ondersteunen. Wie dat wenst kan gebruik maken van een atelier dat gedeeld wordt met kunstenaars uit verschillende disciplines. Het traject wordt afgesloten met een groepsexpo.

 

DATA
TRAJECT 04 start in januari 2021 en duurt 2 jaar.
Het bestaat uit 28 groepssessies van 3 uur. De sessies gaan door op maandagavonden van 19u tot 22u. De exacte data worden meegedeeld na inschrijving.

 

PRIJS
60 euro per sessie (incl. btw)

 

Zelfstandigen, bijberoepers en mensen die in het kader van hun werk het traject volgen, kunnen tot 40% korting krijgen (op de prijs zonder BTW) via de kmo-portefeuille. www.kmo-portefeuille.be

 

SELECTIE
TRAJECT 04 start in januari 2021 en duurt 2 jaar. We selecteren 6 tot 8 fotografen uit de ingezonden kandidaturen. De selectie gebeurt in hoofdzaak op basis van portfolio, maar motivatie en de samenstelling van de groep kunnen doorslaggevend zijn in de selectieprocedure.

© mentormentor