---


Mentormentor is jarig en deelt cadeautjes uit 

Fotografen worden met reviews, trajecten, expo's en masterclasses ondersteund in hun artistieke praktijk. Maar misschien mis jij nog een vorm van ondersteuning in het aanbod van mentormentor.
Zijn er specifieke zaken waar je op botst en waar we misschien iets kunnen betekenen? Welke vragen of noden houden je bezig? 
Welke activiteit zou je graag in het aanbod zien die je verder kunnen helpen in artistieke ontwikkeling?

Spreek je wens uit via info@mentormentor.be en win een review op datum naar keuze of het kersverse boek Would I recognize you’ van Nessa Pauwels, dat op 22 april wordt uitgebracht. Vermeld je voorkeur in je bericht. Een onschuldige hand zal, uit alle inzendingen die vòòr 10 april arriveren, 3 winnaars loten. Hoera!

---

 

Masterclass met Vincen Beekman

Nog een reden om te juichen: Vincen Beeckman is de centrale gast tijdens de volgende masterclass die doorgaat van 14 tot 18 augustus in BLANCO Gent. Save the date, want het belooft een bijzondere editie te worden. Wat deze masterclass voor jou kan betekenen en hoe je je kandidaat kunt stellen, lees je binnenkort op de website en in de volgende nieuwsbrief. In dit filmpje maak je alvast kennis met deze warme persoonlijkheid.

---

 

Fikse korting voor studenten en recent afgestudeerden

Voortaan genieten studenten Hoger Onderwijs 50% korting op een review. Ook fotografen die in het schooljaar 2021-2022 en 2020-2021 zijn afgestudeerd, kunnen van deze korting gebruik maken. Dankzij de mentormentor-beurs maak je, als student of recent afgestudeerde, bovendien kans op een fikse korting als je wilt deelnemen aan een masterclass. Vanaf mei kan je hiervoor kandideren.
Voor wie al langer van de schoolbanken is, voorzien we de mogelijkheid om een traject of masterclasses in schijven te betalen. Neem gerust contact op via info@mentormentor.be voor meer info.

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

. Nessa Pauwels (traject één op één, Verzameld Werk, masterclass) viert een geslaagde crowdfundingcampagne en lanceert op 22 april haar boek Would I recognize you? in De Zilverbeek, Antwerpen.
. Nick Verhaeghe (traject één op één, Verzameld Werk, masterclass) is on show van 1 tot 29 april in Berlijn voor PEP (olv curator Bénédicte Blondeau).
. In mei is diezelfde Nick Verhaeghe artist-in-residency in 'The museum of loss and renewal', Italië.

---

Upcoming reviews

wo 19.04 . ANT FOMU
wo 03.05 . GNT NUCLEO
vr 12.05 . ANT FOMU
vr 26.05 . GNT NUCLEO
wo 07.06 . ANT FOMU
wo 21.06 . GNT NUCLEO

reserveer

---

info@mentormentor.bewww.mentormentor.befacebook   instagram
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap