---


De laatste voor de zomer en vanaf september opnieuw in Brussel

In mei en juni staat een laatste reeks reviews gepland in Gent en Antwerpen. Na de zomervakantie gaan er opnieuw sessies door in Brussel. Vorig jaar konden we tijdelijk terecht in Tipi-Bookshop, nu stelt Sofam structureel een ruimte ter beschikking in het Europees Huis van de Auteur. Los van deze vaste momenten, kan je altijd een review boeken op een datum naar keuze of online.
Een review duurt een uur. Je kunt langskomen voor feedback op je foto’s of je nieuwe projectplannen uit de doeken doen. We helpen jou met keuzes maken en ondersteunen waar nodig. 

---

Zomersalon
BUY LOCAL 3

Tijdens Zomersalon: Buy Local 3 krijgen zo’n 500 Gentse kunstenaars de kans om hun werk te tonen én te verkopen aan een breed publiek. De tentoonstelling presenteert een grote diversiteit aan werken en biedt dus een brede kijk op de huidige beeldende kunstscene in Gent. De expo en online verkoop loopt van 14 juli tot 3 september. Wie wil deelnemen vindt het reglement en het inschrijvingsformulier op zomersalon.gent, deadline 31 mei 
(of vroeger, want vol is vol).
Bij de vorige editie organiseerde mentormentor Artist Talks On The Spot, Fotografen in the picture. Ook dit jaar werken we mee aan het programma.
We'll keep you posted!

---


Zomeren met Vincen Beeckman

In deze masterclass met Vincen Beeckman stellen we je rol als fotograaf in vraag. We focussen op fotoprojecten waarin niet alleen de maker, maar ook het onderwerp een stem krijgt. Projecten dus die gericht zijn op 1/ interactie tussen fotograaf en onderwerp, 2/ co-creatie, 3/ sociaal engagement, of een combinatie. In deze vijfdaagse onderzoeken we verschillende manieren om dit soort verhalen te vertellen, met veel ruimte voor experiment.

MASTERCLASS . VINCEN BEECKMAN
14 - 18 AUG, BLANCO GENT
Ga naar het programma en meld je aan / deadline: 20 juni

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

Red Star Line Museum nodigde tien opkomende kunstenaars uit om een werk te maken rond het thema Heimwee. Naima El Kadi (traject één op één, masterclasses) is een van hen en toont er van 17 mei tot 3 september 2023 nieuw werk.
. Els Martens (traject één op één, masterclasses) pakt uit met een nieuw boek: Into me see in to me sea. Uitgegeven bij MER en met tekst van Alicja Melzacka. Bestel je exemplaar via de website

---

Upcoming reviews

vr 26.05 . GNT NUCLEO
wo 07.06 . ANT FOMU
wo 21.06 . GNT NUCLEO
- ZOMERVAKANTIE - 
vr 15.09 . GNT NUCLEO
vr 22.09 . ANT FOMU
vr 29.09 . BXL SOFAM
datum naar keuze of online
RESERVEER

---

info@mentormentor.bewww.mentormentor.befacebook   instagram
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap