---

 

OPEN ATELIER 

Als afsluiter van de vijfdaagse masterclass met Vincen Beeckman, zetten we naar goede gewoonte de deuren van het atelier open voor het publiek. Een uitgelezen moment om alle deelnemende fotografen te ontmoeten, hun werk te leren kennen en te polsen naar de vooruitgang van hun projecten.
Vincen Beeckman is ook van de partij en signeert er zijn nieuwste boek Ping Pong.
We maken het gezellig aan de vooravond van de Dag van de Fotografie! 

vrij 18.08 van 17u tot 19u
BLANCO, Coupure Rechts 308, 9000 Gent

met werk van Arian Christiaens, Luca De Ridder, Michaela Knizova, Anne Marquet, Isabel Pousset, Herlinde Raeman, Illias Teirlinck en Bart Ulens. 

---

 

Wandering in BUY LOCAL 3

Zomersalon 2023: BUY LOCAL 3 toont meer dan 655 kunstwerken. Mentormentor nodigt je uit om samen rond te dwalen in deze uitzonderlijke verzameling, en van gedachten te wisselen. Welke werken trekken de aandacht en waarom? Wat zegt het over de makers of over onszelf? Wat doet deze vorm van presenteren met onze beleving? We vertrekken vanuit de (gedeelde) interesse voor fotografie, maar hebben ook aandacht voor kunstwerken in andere disciplines.

zo 27.08 om 14u
Kunsthal Gent, Lange Steenstraat 14, 9000 Gent

Reserveren is niet nodig. Napraten kan in Sheela’s, de nieuwe bar van Kunsthal

---

Reviews weer van start

In september gaan, na een zomerpauze, de reviews in Gent, Antwerpen en Brussel weer van start. Een gesprek over je werk genereert nieuwe inzichten. Kom langs met je archief, onvoltooid nieuw project of ideeën die nog vorm moeten krijgen. We zetten je graag op weg of geven feedback waarmee je weer verder kunt.

RVW 169 . vr 15.09 . NUCLEO, Coupure Rechts 308, 9000 Gent
RVW 170 . vr 22.09 . FOMU, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
RVW 171 . vr 29.09 . MEDAA/SOFAM, Koninklijke Prinsstraat 85/87, 1050 Brussel

Reserveer je plaatsje via de website.

---

Recente voortvloeisels uit een traject of masterclass

> Nog tot zaterdag 09 september toont Nick Verhaeghe in Otto Gallery Gent de reeks Portals of Displacement, The Nature of Life and the Imperfection of the Human Experience.

> Alle werken in Zomersalon 2023: BUY LOCAL 3 zijn online te koop: 
Check zeker de foto's van Bert Bossaert, Arian Christiaens, Veerle Deforce, Els Dieirck, Philippe Digneffe, Sara Eechaut, Stijnn Eeckhout, Hanne Lamon, Pieter Michiels, Isabel Pousset, Herlinde Raeman, Josefien Tondeleir, Hanne Van Assche, Pascal Van Hoorebeke en Els Vandenberghe.

> In opdracht van Rotor en UGent werkte Anja Hellebaut (oprichter van mentormentor) samen met Anthony De Meyere aan een fotoreeks voor een publicatie die begin december zal verschijnen. Naar aanleiding van het Festival van de Architectuur zijn vanaf dinsdag 05 september al een veertigtal beelden uit de reeks te zien in de expo Unfolding the Archives #6 – Marcel Raymaekers, pionier in circulaire architectuur in De Singel in Antwerpen.

---

info@mentormentor.bewww.mentormentor.befacebook   instagram
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap