Het is belangrijk dat resultaten van een traject hun weg vinden naar een publiek in de vorm van een tentoonstelling of publicatie. Een groepstraject sluit per definitie af met een expo, maar ook de fotografen in de één-op-één trajecten krijgen via open calls kansen om hun werk te tonen. Exposanten worden in de zoektocht naar een passende presentatie en de uitvoering ervan, nauw opgevolgd en bijgestaan.

FOTOEXPO TRAJECT 04 . 09.12 - 17.12.2023 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Fotoexpo Traject 04 is de afsluiter van het groepstraject en presenteert de resultaten van Traject 04.

Fotoexpo Traject 04 toont het werk van Arne Deboosere, Stijn Eeckhout, Jonathan Karsilo, Isabel Pousset en Heleen Van Maele.
foto’s: Geert Van Hertum

VERZAMELD WERK 03 . 10.12 - 18.12.2022 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Verzameld Werk is een groepstentoonstelling met werk van fotografen die een één-op-één traject volgen of er recent een hebben gevolgd. Ze krijgen via een open call de kans om zich kandidaat te stellen. Een jury selecteert uit de inzendingen de projecten die het meest klaar zijn om te getoond te worden.

Verzameld Werk 02 toont het werk van Els Dierick, Michaela Knizova, Nessa Pauwels en Nick Verhaeghe. De jury bestond uit Lisa Van Damme en Tom Callemin.

VERZAMELD WERK 02 . 14.01 - 23.01.2022 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Verzameld Werk is een groepstentoonstelling met werk van fotografen die een één-op-één traject volgen of er recent een hebben gevolgd. Ze krijgen via een open call de kans om zich kandidaat te stellen. Een jury selecteert uit de inzendingen de projecten die het meest klaar zijn om te getoond te worden.

Verzameld Werk 02 toont het werk van Yuri Andries, Naïma El Kadi, Karel Saelaert en Stijn Seys. De jury bestond uit Dieter Delathauwer en Lien Van Leemput.

FOTOEXPO TRAJECT 03 . 15.01 - 24.01.2021 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Fotoexpo Traject 03 is de afsluiter van het groepstraject en presenteert de resultaten van Traject 03.

Fotoexpo Traject 03 toonde het werk van Emilie Bonjé, Jeroen Bréjou, Els Dierick, Josefien Tondeleir, Tomas Uyttendaele en Raisa Vandamme.

VERZAMELD WERK 01 . 06.12 - 15.12.2019 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Verzameld Werk is een groepstentoonstelling met werk van fotografen die een één-op-één traject volgen of er recent een hebben gevolgd. Ze krijgen via een open call de kans om zich kanidaat te stellen. Een jury selecteert uit de inzendingen de projecten die het meest klaar zijn om te getoond te worden.

Verzameld Werk 01 toonde het werk van Patrick Bekaert, Naïma El Kadi, Hanne Lamon, Els Martens, Nessa Pauwels en Karel Saelaert. De jury bestond uit Stefan Vanthuyne en Jan Desloover.

LIGHT SENSITIVITY . 15.03 - 13.05.2019 . S.M.A.K.

De foto’s die gemaakt werden tijdens het traject Light Sensitivity werden getoond in het SMAK, als onderdeel van de collectietentoonstelling ‘De Collectie (1) | Highlights For A Future’. Mentormentor maakte de selectie en ontwierp de presentatie.

TUMULT#7 . BERT BOSSAERT . 08.05 - 12.05.2019 . DE KROOK

Het kunstenfestival van Urgent.fm kaapte De Krook vijf dagen om er 40 kunstcollectieven, cultuurhuizen en ensembles op los te laten. Ze vulden elk een zelfgekozen ruimte naar eigen creatieve wens in. Mentormentor vaardigde Bert Bossaert af en ontwierp samen met hem een opzichtige installatie in een van de leeszalen.

FOTOEXPO ANN-SOPHIE DEPROOST . 03.05 - 05.05.2019 . BLANCO

Op vraag en in nauwe samenwerking met Ann-Sophie Deproost werd een scenografie uitgewerkt voor een solo-expo in BLANCO.

FOTOEXPO TRAJECT 02 . 07.12 - 16.12.2018 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Fotoexpo Traject 02 is de afsluiter van het groepstraject en presenteert de resultaten van Traject 02.

Fotoexpo Traject 02 toonde het werk van Veele Deforce, Jan De Wilde, Leen Caremans, Pieter Michiels, Els Martens, Els Vandenberghe en Stijn Van der Linden.

FOTOEXPO TRAJECT 01 . 04.02 - 12.02.2017 . BLANCO

Mentormentor vindt het belangrijk dat het werk van fotografen een publiek bereikt en organiseert daarom op regelmatige basis tentoonstellingen. Fotoexpo Traject 01 is de afsluiter van het groepstraject en presenteert de resultaten van Traject 01.

Fotoexpo Traject 01 toonde het werk van Katlijn Blanchaert, Eveline Bouttens, Anthony De Meyere, Karen Nachtergaele, Damiano Oldoni en Sofie Vosk.

contact - nieuwsbrief - korting en cadeaubon - fb - instagram - privacy - met de steun van Vlaanderen