De één-op-één trajecten en het groepstraject richten zich tot fotografen die sterk willen inzetten op hun artistieke groei. Je wordt in beide gevallen gedurende een langere periode intensief opgevolgd en uitgedaagd om je doel te bereiken.

Om je te ondersteunen in dit proces komen we op regelmatige basis samen. De resultaten van de trajecten vinden hun weg naar een publiek in de vorm van een expo of publicatie.

TRAJECT . één op één

Dit traject telt zeven contactmomenten van een uur, één op één met Anja Hellebaut. Met persoonlijke en kritische feedback geeft ze mee richting aan je project. Ze helpt keuzes maken, zoekt mee naar een gepaste presentatie en assisteert bij het schrijven van een tekst, het maken van een boek,…

De gesprekken gaan door in Gent, Antwerpen of Brussel op data die we in overleg bepalen. Het traject kan op elk moment opgestart en ongelimiteerd verlengd worden. Via open calls wordt je uitgenodigd om je kandidaat te stellen voor Verzameld Werk. Een groepsexpo waarin je met de resultaten van je traject naar buiten kunt komen, wanneer je daar klaar voor bent.

Het traject één op één
. vloeit voort uit een verkennende REVIEW
. telt 7 contactmomenten van 1u, vrij op te nemen in overleg
. kan beginnen op elk moment van het jaar
. kan ongelimiteerd verlengd worden
. kost €455 (of 12 x €43 indien je ervoor kiest om in schijven te betalen)

TRAJECT . groep

Het groepstraject richt zich tot fotografen die samen willen doorgroeien in hun artistieke praktijk. Je komt met zes fotografen gedurende twee jaar maandelijks bijeen voor feedback en het uitwisselen van ervaringen, om zo je eigen werk te versterken. Je kunt verder werken aan een lopend project of een nieuw opstarten. Je werkt twee jaar op eigen tempo aan je persoonlijk project en wordt daarin uitgedaagd en intensief opgevolgd. In actieve groepssessies gaan we dieper in op thema’s die jouw proces ondersteunen. In één-op-één sessies focussen we op persoonlijke vraagstukken. Mentormentor wil een veilige plek bieden, waar ruimte is voor twijfels en vragen, waar groei hoger op de agenda staat dan succes. Het traject sluit af met een groepsexpo in BLANCO.

Interesse?
Van januari 2024 tot december 2025 loopt TRAJECT 05.
Het volgende groepstraject start in januari 2026. In afwachting hiervan kan je een review boeken en je interesse kenbaar maken.

het groepstraject
. duurt twee jaar, met maandelijkse bijeenkomsten volgens de beschikbaarheden van de groep
. per jaar zijn er 10 sessie in groep en 2 sessies één op één
. gaat door in het atelier van mentormentor, Coupure 308, 9000 Gent
. kost €840 (of 12 x €75 indien je ervoor kiest om in schijven te betalen)

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via anjahellebaut@mentormentor.be of 0478 949 330.

RESULTATEN

Bij FOTOGRAFEN maak je kennis met de portfolio’s van alle fotografen die een traject volgen of gevold hebben en bij EXPO zie je de presentatie ervan.

contact - nieuwsbrief - korting en cadeaubon - fb - instagram - privacy - met de steun van Vlaanderen