De één-op-één trajecten en het groepstraject richten zich tot fotografen die sterk willen inzetten op hun artistieke groei. Je wordt in beide gevallen gedurende een langere periode intensief opgevolgd en uitgedaagd om je doel te bereiken.

Om je te ondersteunen in dit proces komen we op regelmatige basis samen. De resultaten van de trajecten vinden hun weg naar een publiek in de vorm van een expo of publicatie.

TRAJECT . één op één

Dit traject telt zeven contactmomenten van een uur, één op één met Anja Hellebaut. Met persoonlijke en kritische feedback geeft ze mee richting aan je project. Ze helpt keuzes maken, zoekt mee naar een gepaste presentatie en assisteert bij het schrijven van een tekst, het maken van een boek,…

De gesprekken gaan door in Gent of Antwerpen op data die we in overleg bepalen. Het traject kan op elk moment opgestart en ongelimiteerd verlengd worden. Via open calls wordt je uitgenodigd om je kandidaat te stellen voor Verzameld Werk. Een groepsexpo waarin je met de resultaten van je traject naar buiten kunt komen, wanneer je daar klaar voor bent.

De prijs is €420 / betalen in schijven is mogelijk.

Elk één op één traject start vanuit een verkennend gesprek. Maak een reservatie voor een REVIEW om kennis te maken.

TRAJECT . groep

Het groepstraject duurt twee jaar. Per jaar zijn er tien sessies in groep en twee sessies één op één. Bij aanvang formuleer je een doelstelling. Je kunt verder werken aan een lopend project of een nieuw opstarten. Je werkt twee jaar intensief aan de realisatie ervan en wordt daarbij nauw opgevolgd en ondersteund. Met een groep van zes fotografen kom je maandelijks samen om elkaar feedback te geven en ervaringen en kennis te delen. In actieve groepssessies gaan we dieper in op thema’s die jouw proces ondersteunen. In één-op-één sessies focussen we op persoonlijke vraagstukken. Het traject sluit af met een groepsexpo in BLANCO.

De prijs is €840 / betalen in schijven is mogelijk.

Interesse?
Om de twee jaar start een nieuw groepstraject. Het volgende groepstraject start in januari 2024.

Je kunt in afwachting een REVIEW boeken. Uit deze ontmoeting kan een één op één traject voortvloeien, als spingplank naar het volgende groepstraject.

RESULTATEN

Bij FOTOGRAFEN maak je kennis met de portfolio’s van alle fotografen die een traject volgen of gevold hebben en bij EXPO zie je de presentatie ervan.

contact - nieuwsbrief - korting en cadeaubon - fb - instagram - privacy - met de steun van Vlaanderen